Schaatsplezier voor iedereen

Wilt u schaatsen kopen? Of u nu gaat schaatsen op natuurijs of op het ijs van een outdoor of indoor schaatsbaan, we hebben een ruime keuze schaatsen, in verschillende soorten en maten. Noren met lange ijzers. Handige easy gliders met dubbele glij-ijzers voor beginners. Klapschaatsen voor langebaanrijden. Wendbare hardboot hockeyschaatsen. Kunstschaatsen en zelfs de traditionele houten schaatsen. Voor iedere wens hebben wij een schaats.

De schaatsmerken van Mooijekind

  • Viking
  • Zandstra
  • Bauer

Schaatskleding

U blijft graag lekker warm bij het schaatsen. Met de schaatskleding van de merken Agu en Viking zit dat wel goed. Van onderkleding en maillots tot thermo salopettes of handschoenen.

Schaatsen slijpen

Scherpe schaatsen zijn onmisbaar om beter over het ijs te glijden. Ook voor het slijpen van schaatsen bent u bij ons aan het juiste adres. Ronding slijpen, met de hand slijpen, hockeyschaatsen en kunstschaatsen slijpen; we staan voor u klaar.

Gaat u liever zelf aan de slag? We verkopen ook braamstenen, slijpstenen en slijpblokken.

Slee kopen

We verkopen verschillende sleeën, voor sneeuwpret in Nederland of op wintersportvakantie. U heeft de keuze uit een houten of kunststof slee, met of zonder rugleuning voor de kleintjes. Tip: om mee te nemen op vakantie zijn de ruimtebesparende glijschotels of een vouwslee superhandig. Sleeën staat garant voor veel plezier in de sneeuw.