Johnny Loco

Bakfietsen van Johnny Loco zijn niet zomaar bakfietsen. Zelf zeggen ze ‘Amsterdam original’, met een flinke dosis Dutch design. De populaire bakfiets is geïnspireerd op trendy beachcruisers of lowriders. Bij Johnny Loco hebben ze het dan ook over een cargo cruiser. Daarmee rijdt u veilig en in stijl rond met de meest waardevolle cargo die er is; uw kleintje(s).  

Wij zijn fan van de elektrische uitvoering; de e-cargo cruiser. Deze elektrische bakfiets maakt het vervoer van baby’s, peuters en kleuters een stuk makkelijker. En natuurlijk kunnen de boodschappen ook mee. Een e- cargo cruiser is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en geschikt voor het vervoer van maximaal 4 kindjes. Veilig, hip, handig en gewoon heel mooi, dat zijn alle Johnny Loco’s. En doordat ze van aluminium zijn gemaakt, zijn ze ook nog eens lekker licht en wendbaar.

Met het design zit het wel goed, net als met het gebruiksgemak. Wilt u weten of de Johnny Loco een slimme aanwinst is voor uw gezin? Kom eens langs, we denken graag met u mee. We verhuren trouwens ook e-bakfietsen. Da’s handig als u de bakfiets eerst een paar dagen wilt uitproberen.

Bekijk onze overige fietsmerken voor nog meer keuze.

johnny_loco