Fietsverhuur

Uw fiets is kapot. U bent toerist in Noordwijk. U krijgt logees. U gaat een dagje fietsen met vrienden…Wat de reden ook is, soms heeft u behoefte aan een tijdelijke fiets. Ook dan bent u bij Mooijekind Fietsen aan het juiste adres. Van 1 april tot 1 september zijn we 6 dagen per week geopend voor fietsverhuur. In onze verhuurkelder hebben we zo’n 200 huurfietsen staan. Dagelijks maken we vele mensen, uit binnen- en buitenland, blij met een huurfiets.

Huurfiets in alle soorten en maten

Wat denkt u van een gewone stadsfiets, e-bike, kinderfiets of een elektrische bakfietsen? Natuurlijk helpen we u met de keuze voor het juiste frame en de zadelhoogte van de huurfiets. Ook verhuren we handige accessoires zoals kinderzitjes, fietstassen en telefoonhouders. Fiets huren?

Bekijk en boek direct »

In overleg kunnen we onze huurfietsen ook op locatie bezorgen. Zo maken we het u nog makkelijker! En bij iedere gehuurde fiets krijgt u een fietsroutekaart.

Noordwijk per huurfiets

Noordwijk is het perfecte startpunt voor een mooie fietstocht door de Duin- en Bollenstreek. Het strand en de duinen zijn prachtig in alle jaargetijden. In het voorjaar is het in de streek genieten van de vele bloeiende bollenvelden. De kleuren, de geuren…dat moet u gewoon ervaren op de fiets. Ook de bekende Keukenhof is vanuit Noordwijk prima bereikbaar.

Toeristische fietsroutes

We hebben een fietskaart met diverse fietsknooppunten en de fraaiste fietsroutes. Rijd bijvoorbeeld naar de Kagerplassen, met de vele bootjes, molens en groene weides. Ook de fraaie historische museumstad Leiden is de moeite waard om per fiets te verkennen. Of fiets via de duinen in zuidelijke richting naar Katwijk, Wassenaar en Scheveningen. Noordelijk gaat u via Langevelderslag naar Zandvoort en Bloemendaal. Bij de VVV aan het Jan Kroonsplein 4 – om de hoek – kunt u terecht voor verschillende fietsroutes, ideeën voor leuke uitstapjes, routekaarten en vragen over Noordwijk. In de zomer zijn ze, net als wij, 6 dagen per week geopend. Neem contact op met de VVV als u meer wilt weten.

PRIJSLIJST 2023 »

Voorwaarden fietsverhuur »