Bakfiets kopen?

Kijk eens wat u op een dag allemaal van A naar B vervoert. Uw eigen kindjes, vriendjes, de hond, boodschappen, strandspullen…Dan komt u vaak handen tekort. Daarom is de bakfiets, ook wel de cargobike, een geweldige optie. Veilig vervoer, lekker veel meenemen, gezond in de buitenlucht en milieubewust. En ze zien er ook nog eens leuk uit! Veel papa’s en mama’s zijn in de afgelopen jaren fan van de bakfiets geworden. Tot groot plezier van hun baby’s, peuters en kleuters.

bakfiets-kopen

2-wieler of 3-wieler bakfiets

Om het u makkelijker te maken verkopen wij elektrische bakfietsen. Zeker als de wagen volgeladen is of met volle wind tegen zult u blij zijn met een beetje trapondersteuning. De bakfietsen zijn grofweg te verdelen in 2 groepen; de 2-wieler of 3-wieler uitvoering. De tweewieler bakfiets lijkt qua rijgedrag het meest op een gewone fiets. De driewieler bakfiets blijft onder alle omstandigheden stabiel, ook bij lagere snelheid en stilstand.

Bij Mooijekind Fietsen verkopen we 3 merken bakfietsen:

Naast de verschillende merken, kleuren en uitvoeringen is er ook een groot aanbod accessoires en extra’s voor de bakfiets. Van regentent tot zitkussen, van Maxi-Cosi steun tot vloermat. De keuze is aan u.

Kom eens langs met uw gezin voor een proefrit, meestal hebben we verschillende bakfietsen staan.
Bel anders eerst even, dan plannen we een proefrit in.

Wilt u wat langere tijd een bakfiets uitproberen? Bent u met het gezin op vakantie in Noordwijk? Komen de kleinkinderen of neefjes en nichtjes logeren? U kunt bij ons ook een bakfiets huren.